BEDRIJFSHISTORIE

De wereld veranderd voortdurend, evenals klantenbehoeften en locatiekenmerken.
Ook de eisen van opdrachtgevers veranderen doorlopend als gevolg van de aanpassing van de markt.
Er is dus steeds veel werk aan de winkel: verbeteren, moderniseren, herstructureren. Kant en klare recepten voor het ontwikkelen bestaan niet. Het gaat om het formuleren van een droom en het kunnen inspireren van partijen om samen die droom te realiseren. 

De gebruiker van het vastgoed en de omgeving waarin het vastgoed gerealiseerd wordt vormen de belangrijkste uitgangspunten bij het ontwikkelen. Vanwege het milieu en duurzaamheid, maar ook om een harmonische samenhang tussen mens en leefomgeving. 

 

 

Historie van het bedrijf Epicurus. In 2001 begon Ir. Bernard van der Schans mba onder de naam EPICURUS® een nieuwe vastgoedonderneming.

Epicurus Development opende op 1-1-2001 haar deuren in Nieuwegein. Al snel groeide het bedrijf uit tot een onderneming met meerdere medewerkers en moest er een nieuw pand worden betrokken in Noordeloos. Na enkele jaren vanuit Noordeloos te hebben geopereerd, verhuisde de onderneming in 2007 naar een prachtig verbouwde boerderij en bedrijfspand in de karakteristieke plaats Hoornaar in Zuid-Holland.

Bernard is het bedrijf Epicurus gestart met veel kennis en jarenlange ervaring, gedrevenheid en passie voor het vastgoed. Hij wilde niet alleen abstract denken en werken aan het bouwen en stapelen van stenen, maar om eerder vanuit gevoel en emotie te werken. 

Zijn organisatie is ontstaan vanuit inspiratie en filosofie.

 

Integrale benadering, kennis en ervaring van alle disciplines staan voorop.

Epicurus werkt 
vanuit een compacte organisatie die bestaat uit ervaren generalisten die de spil vormen binnen een netwerk van specialisten van alle disciplines uit het vastgoed.

Een goede ontwikkeling versterkt een gebied en geeft deze meer toekomstwaarde voor ons allemaal!