OVER HET BEDRIJF EPICURUS®  

Onze activiteiten zijn ondergebracht in vier bedrijven die elk hun eigen specialisme hebben:  

Epicurus Development bv
Ontwikkeling / Ontwerp van alle projecten.

Epicurus Real Estate bv
Specifieke ontwikkeling van risicodragende projecten.

Epicurus Property bv
Beleggingen in vastgoed.  

EUP Design bv
Architectuur- en Conceptbureau. 

Het bedrijf Epicurus®

Epicurus is creator van vastgoed in al zijn facetten. Woningen, Retail, Leisure, Gebiedsontwikkelingen, Kantoren, Ontwerp en Advisering. Epicurus werkt aan een mooie toekomst waarin vastgoed een toegevoegde waarde heeft voor mens en omgeving. Elke opdracht, groot of klein, is bijzonder en een uitdaging die met veel respect voor opdrachtgever en gebruiker wordt uitgewerkt door een enthousiast team van specialisten. Vanuit pure interesse, pure passie, pure gedrevenheid, pure kennis, pure intenties en pure oprechtheid. Dit is Vastgoed. Dit is Epicurus. "pure real state".

Als jarenlange en vaste ontwikkelingspartner van Pathé heeft Epicurus zich ontwikkeld tot de specialist in bioscoop-vastgoed met een eigen architectenbureau EUP Design.  

Door bundeling van de individuele kernkrachten van onze ondernemingen en de vakkundigheid van onze medewerkers werken wij succesvol aan vastgoedontwikkelingen van een hoge kwaliteit, op elke locatie in Nederland.

Met respect voor oude en bewezen waarden staan wij open voor nieuwe technologien, economische idealen, wensen en dromen van mensen die net als wijzelf onderdeel uitmaken van onze omgeving, onze ondernemingen, onze wereld. Hieruit halen wij iedere dag weer inspiratie om ons werk optimaal te doen voor een steeds hogere welvaartsniveau. Epicurus is gekend en gewaardeerd om haar totale toewijding aan klanten en gebruikers.